A vártnál gyorsabban haladnak a főutcai fakivágásokkal

Írta ekkor 2019-10-29

Amint arról korábban beszámoltunk, hétfőtől elkezdődött Kalocsa főutcájának egy részén az elöregedett fák tervszerű kivágása és cseréje.

A Szentháromság tér és Batthyány utca közötti területen folyó fásítási program eredeti ütemezése szerint ezen a héten az Esze Tamástól a Batthyány utcáig terjedő szakaszon vágták volna a fákat, a jövő héten pedig az Esze Tamás utcától a főtérig nyúló részen, azonban úgy tűnik, a munkálatok a vártnál gyorsabban haladnak.

Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője arról tájékoztatta rádiónkat, hogy ideális időjárási körülmények között lehetséges, hogy már ezen a héten befejezhetik az útlezárással járó munkálatokat, de a korlátozást vonzó időszak minden bizonnyal rövidülni fog.

 

Boromisza Viktor városfejlesztési osztályvezető a kalocsai főutcai fasor cseréje kapcsán emlékeztet, hogy a fakivágásokat újak ültetése követi.

Bízik abban, nyomatékosította, hogy a jelentős forgalomkorlátozással járó teendőkkel a továbbiakban is sikerül a vártnál gyorsabban haladnia a Vagyonhasznosítási Kft. munkatársainak.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

öt × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST