Ajándékozd meg karácsonyi képeslappal a miskei lányt!

Írta ekkor 2019-12-15

Emlékszel még Szilvási Jázminra (16), aki két éve semmi mást nem kér karácsonyra az emberektől, mint képeslapokat és kedves üzeneteket?

A tüneményes kislány minden évben alig várja az ünnepeket, mióta – 2017-ben először – az emberek többtucatnyi képeslappal aranyozták be számára az ünnepeket.

(Fotó:blikk.hu) 

Jobb és rosszabb periódusok váltogatják egymást, de az apja két évvel ezelőtti halálát még mindig nem sikerült feldolgoznia. Azóta is gyászolja őt – mesélte Szilvási Erika, a kislány anyukája. – Jázminka sajnos mostanában sokat betegeskedik, alig tud kimozdulni a négy fal közül, ezért is várja annyira a képeslapokat, hiszen ilyenkor ő is kapcsolatot tud teremteni a külvilággal. Kislánya a mai napig előveszi és olvasgatja a nagy becsben tartott karácsonyi üdvözleteket.

Jázminhoz tavaly és tavalyelőtt nemcsak Magyarországról, hanem a világ minden tájáról érkeztek üdvözletek.– Angliából, Németországból, Csehországból, Hollywoodból és Új-Zélandról is küldtek nekünk lapokat! Annyira boldog volt … el sem hitte, hogy ennyi ember gondolt rá!

Súlyos betegséggel küzdött a kislány

Jázmin 10 éves volt, amikor egymást követő tüdőgyulladások után kiderült, hogy tüdőrákja van. Megoperálták, még most sem gyógyult, de tünetmentes, viszont a rosszindulatú betegsége miatt a mai napig rendszeresen kell kontrollra járniuk.

Az édesanya idén is azt kéri lányának karácsonyra, hogy akinek módjában áll, küldjön egy levelet vagy képeslapot pár kedves szóval Szilvási Jázmin Natáliának a következő címre: 6343 Miske, Fő utca 60.

Ragadj te is tollat és címezz Jázminnak egy szeretet teljes karácsonyi köszöntőt!

Forrás: blikk.hu 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz − 8 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...