Állami gondozásban élő gyermekek számára biztosítanak szemüvegeket- a segítség Kalocsára is érkezik

Írta ekkor 2024-05-13

A Magyar Látszerész Szövetség által kezdeményezett “Láss, hogy Ők is láthassanak!” program azért jött létre, hogy olyan gyerekekhez juttassa el az éleslátás élményét, akik nehezebb körülmények között, szülői támogatás nélkül élnek. Az ötlet egy személyes beszélgetések során merült fel néhány évvel ezelőtt a Szövetség tagjai között, amelynek részleteiről Iváncsics Zsolt a projekt menedzsere beszélt rádiónknak, aki azt is elmondta, hogy a segítség most, Kalocsára is megérkezik.

Forrás: Láss, hogy Ők is láthassanak

Iváncsics Zsolt azt is hangsúlyozta, hogy az időben elvégzett vizsgálat és a megfelelő optikai korrekció jelentősen javíthatja a gyerekek életminőségét, és hozzájárulhat mind testi, mind lelki fejlődésükhöz. A projekt kiemelt fontosságúnak tartja a diszlexia és diszgráfia negatív hatásainak ellensúlyozását megfelelő optikai segítséggel.

A nemes célú projekt menedzsere, Iváncsics Zsolt hangsúlyozta, hogy segítségre mindig szükségük van, így aki többet szeretne tudni a program működéséről, a Láss, hogy Ők is láthassanak Facebook oldalán, illetve a latszereszszovetseg.hu weboldalon is tájékozódhat.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenöt − 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...