Amatőr hoki kupa és jótékonysági sütivásár keretében várják az adományokat Baján

Írta ekkor 2024-02-14

A bajai jég- és szabadidőcsarnokban összesen hat felnőtt hoki csapat veszi fel a kesztyűt, így kilenc izgalmas mérkőzésnek lehetnek szemtanúi az érdeklődők, február 17-én reggel 9-től egészen este 7 óráig.

Az esemény különlegessége azonban nem csupán a jégen zajló küzdelmekben rejlik: jótékonysági sütivásáron és babgulyás főzésen keresztül a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy egy jó ügyet támogassanak, ugyanis az esemény teljes bevétele a Rácz testvérek gyógyulásához járul hozzá. Az esemény főszervezői közül Nagyné Légrádi Szabina beszélt a KORONAfm100-nak a részletekről.

Forrás: https://www.raczgyerekek.hu/galeria/

Nagyné Légrádi Szabina azt is elmondta rádiónknak, hogy a helyi közösség összefogása és segítőkészsége már most is példaértékűnek mondható, hiszen minden hasonló jellegű eseménykor sok felajánlás érkezik. A beteg testvérek rengeteg rehabilitációt, odafigyelést és sok vizsgálatot igényelnek, ezért van szükség minden egyes összegre a család részére. Nagyné Légrádi Szabina hozzátette, hogy a kilátogatóknak lehetőségük van a gyermekekkel is találkozni, együtt eltölteni egy eseménydús és fontos napot.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...