Aranyat ér: Glaszta Andrea exkluzív életút interjú

Írta ekkor 2020-07-27

Aranyat ér interjú sorozatunkban ezen a héten, Glaszta Andrea mutatkozik be.

Glaszta Andrea neve mára már nem csak a fitnesz kedvelők körében ismert. A mindig mosolygós hölgy, a középiskolában kézilabdázott, de mindig is érdekelte a fitnesz-testépítés, és emellett horgonyzott le. Úgy érezte, ebben a sportban találta meg önmagát, így 2015-ben elindult első versenyén, ahol parádésan szerepelt.

Több csoportos órát is kipróbált már élete során, mégis a fitnesz-testépítés vált nagy szerelmévé. A következő néhány percben mesél eredményeiről, arról, hogy mit ad neki a sport, valamint ő hogyan tud segíteni azoknak, akik hozzá fordulnak. De nem megy el szó nélkül amellett sem, hogy a testvéri támogatás mennyit jelent az ő esetében

Emlékezetes pillanatok, és a családi támogatás klubon belül és otthon – nézd meg Glaszta Andrea fotóit, amit ő maga juttatott el hozzánk:

Jövő héten is jelentkezik Aranyat ér interjúsorozatunk, akkor Kohány Gábor, a Kalocsai Futball Club új elnöke mesél majd arról az útról, ami meghatározta fiatal korát, sportolói életét, és méltón viselheti a KFC elnöki címét.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy + 20 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST