Aranyat ér: Kerpács Rezső Exkluzív életút interjú

Írta ekkor 2020-07-12

Aranyat ér interjú sorozatunkban ezúttal, Kerpács Rezső, a Kalocsai Küzdősport és Kulturális Egyesület elnöke mutatkozik be.

A staféta ma Kerpács Rezsőnél van, akit néhány évvel ezelőtt a szerelem csábított Kalocsára, ezzel együtt megalapította a Brazil Jiu-Jitsu szakágat a városban. Gyermekkora óta élete része a sport, de intézményesítve csak a húszas évei közepén kezdett foglalkozni vele. Filozófus végzettsége révén az állandó összefüggéseket keresi az élet minden területén, ezt igyekszik átadni tanítványainak is.

Egy jó edző nem csak a hatékony munkát tartja szem előtt, hanem egy kicsit tanár, apa, és pszichológus is – de hogyan tudja összeegyeztetni a reggeltől estig tartó edzéseket és a családot, ő maga mondja el

Emlékezetes pillanatok, és a családi támogatás klubon belül és otthon – nézd meg Kerpács Rezső fotóit, amit ő maga juttatott el hozzánk:

Jövő héten szombaton a 10 órától kezdődő “Turmix” magazinban újra jelentkezik az „Aranyat ér!” rovat.

Akkor, Pásti Mihály lesz a vendégünk, akivel felelevenítjük, mikor jött el életében a pillanat, hogy választania kellet: rúgja a labdát, vagy az asztal mellé áll. A döntést pillanatok alatt meghozta, így ma már világbajnokként tekinthetünk rá!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhét + kilenc =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST