Aranyat ér Kosóczky Nikolett exkluzív életút interjú

Írta ekkor 2020-11-29

Újabb sportolóval bővül az Aranyat ér paletta. Ha már ebben a novemberi zimankóban a négy fal közékényszerülsz, akkor stílusosan egy téli sportot ismerhetsz meg közelebbről, egy olyan nőtől, aki korcsolyával a lábán született.

Kosóczky Nikolett, vagy aki leánykori nevén ismeri: Szekeres Nikolett, a kiskőrösi hockey club egyik edzője. Élete a jégkorong, ahogy elmondta: korcsolyával a lábán született, és a mai napig ebből merít erőt.

Biztosan te is hallottál már a Kiskőrösi Hockey Clubról, ahol jégkorong utánpótlás nevelés zajlik. A Szekeres család álma teljesült, mikor az első jégpálya megépülhetett a városban. Azóta már új helyen, még nagyobb felületen edzhetnek a legkisebbek, akiknek egyik segítője Kosóczky Nikolett.

A székely származású hölgy óriási szenvedélye a jégkorong. A szülei is ízig – vérig a jég szerelmesei: édesanyja versenyszerűen jégkorcsolyázott, édesapja elismert jégkorongozó volt. A testvérét a sport egészen Amerikáig vitte, jelenleg az USPHL ligában játszik a Boston Jr. Bruins csapatánál. Niki a kommunikáció és médiatudomány végzettsége mellett, megszerezte a jégkorong edzői végzettséget de Székesfehérváron és Dunaújvárosban is játszott.
Ma már nagy álma, hogy saját nevelésű női csapata legyen. De avasson be a részletekbe ő, Király Kitti kollégánkkal készült interjúban

Nézd meg Niki képeit, amiket ő maga juttatott el hozzánk.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenegy + 12 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...