Aranyat ér: Radványi László exkluzív életét interjú

Írta ekkor 2020-10-18

Aranyat ér interjú sorozatunkban helyi és környékbeli sportolók mutatkoznak be felelevenítve életpályájukat, a kezdeteket és a jelenlegi valamint a jövőbeli terveiket.  Ma Radványi Lászlón a sor, aki már gyerekként élt-halt a fociért, és a büntetés végrehajtásban eltöltött évei alatt, képviselhette hazánkat a labdarúgó Európa Bajnokságon.

Mindenben a labdát látta, és már nagyon korán megmutatkozott a tehetsége. Hartán a „grundon” kezdte a pályafutását, majd az élet úgy hozta, hogy a honvédségben eltöltött ideje alatt a kalocsai csapatot erősítette. A köztes időben, míg tanulmányait folytatta az élet Dunaújvárosba szólította, de egy percre sem akasztotta szögre a stoplist!
Király Kitti kollégánkkal elevenítette fel azt is, hogy édesapja szigora milyen meghatározó szerepet játszott életének alakulásában. Jelenleg a paksi női utánpótlás csapatban edzősködik, de óvodákban is mozgatja a gyerekeket, mindemellett a kalocsai Méhecskék pálya gondnoki feladatait is ellátja.
Ezekre is bővebben kitér az interjúban, ahogy azt is feleleveníti miként képviselhette Magyarországot a Lengyelországban megrendezett labdarúgó Európa Bajnokságon.

 

Nézd meg László fotóit is, amit ő maga juttatott el hozzánk:

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

5 − 5 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...