Aranyat ér: Szűcs Zsolt exkluzív életút intrerjú

Írta ekkor 2020-08-16

Ha szombat, akkor Aranyat ér interjú, ahol a helyi és környékbeli sportolók mutatkoznak be. Ma Szűcs Zsoltot ismerheted meg, aki már mesteri fokozatig fejlesztette a karatét, és át is adja tudását a jövő nemzedékének. Hosszú volt az út, amit bejárt de a harcművészet magabiztos embert faragott, a mindig aktív gyermekből.

Rengeteg támogatást kap családon és munkahelyen belül, hogy az álmait követni tudja. Már nagyon fiatalon tudta mit szeretne csinálni, így kereste meg Furkó Kálmánt, a magyar Kyokushin karate atyját, mikor az Kalocsán járt, és lett a Magyar Honvédség légideszantosa. Sokan nem tudják róla, hogy a karate oktatáson kívül közfeladatot lát el, valamint a „Dózsás” diákokat oktatja, és a mai napig ejtőernyőzik.

Több száz ugráson van már túl de mielőtt elmesélné, milyen út vezetett idáig, felelevenítette, hogy közel negyven évvel ezelőtt a mindig aktív, rosszcsont fiúból hogyan lett a testvérének birkózó próbababája, és ő maga, hogyan került a tatamira.

Nézd meg Szűcs Zsolt képeit, amit ő maga juttatott el hozzánk

Jövőhéten is folytatódik Aranyat ér Interjúsorozatunk. Akkor Hamzók József, a KSE birkózó szakosztályának vezetőedzője lép az éteri tatamira és mesél junior világbajnoki, valamint többszörös felnőtt, majd senior bajnoki címéről.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

4 × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST