Aranyat ér: Szvétek Balázs exkluzív életút interjú

Írta ekkor 2020-06-14

Útjára indítjuk legújabb heti sorozatunkat, “Aranyat ér” címmel. Ebben Kalocsa és a térség emblematikus sportolóit ismerheted meg – maguk mesélnek sikerekről, kudarcokról, életről!

 

Az első műsorban Sztévek Balázzsal, a Kalocsai Kézilabda Club játékosával beszélgetünk. Mint kiderült, nem egyenes út vezetett számára a kézilabdaklubba!

A KKC csapatkapitányának már gyerekkorában a labda a világot jelentette, bár a kézilabdával való találkozása a véletlen műve volt. Játszott a Pick Szeged utánpótlás csapatában.

Volt már junior-, és felnőtt bajnok is, valamint az elmúlt években többször „gólkirállyá” avatták a KKC játékosaként. Edzői képesítésének köszönhetően, mára a junior csapatot vezetheti a pálya széléről.

Szvétek Balázs keresztlányával (Kép: Szvétek Balázs)

Egy sportember életében elkerülhetetlen a kérdés, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletét a sportolói teendőkkel? Erre is választ kaptunk, ahogy arra is, miért egyértelmű a KKC sportolói és támogatói számára, hogy önzetlenül segítenek a rászorulókon.

Király Kitti kollégánk felelevenítette vele az indulás pillanatait, és azt is, milyen út vezetett a kalocsai sportcsarnokba.

https://www.youtube.com/watch?v=GxEiBCeq8oU

Emlékezetes pillanatok, és a családi támogatás klubon belül és otthon – nézd meg Sztvétek Balázs fotóit, amit ő maga juttatott el hozzánk:

Jövő héten szombaton a 10 órától kezdődő “Turmix” magazinban újra jelentkezik az „Aranyat ér!” rovat.

Akkor Kohány Balázs mutatkozik be, akivel többek között a Kalocsai Futball Club megye I-es csapatának élére vezető útról beszélgetünk majd.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST