Az egészségügyi dolgozóknak szállított ki ételt a Békés Kalocsáért Egyesület

Írta ekkor 2021-04-02

A karácsonyi és húsvéti ételosztás már több éves múltra tekint vissza a Békés Kalocsáért Egyesület szervezésében, Romsics István ötlete nyomán indították útjára a karitatív akciót.

Ebben az évben az egészségügyben áldozatos munkát végző Kalocsai Szent Kereszt Kórház oltópontján dolgozókat, a helyi Mentőállomás tagjait, és a COVID-tesztelő állomásként működő ÖkoPont önkénteseit vendégelték meg ebéddel, két alkalommal.

Az egyesület elnöke Bolváriné Gärtner Anikó elárulta, hogy hogyan fogalmazódott meg bennük az ötlet és milyen menüvel készültek a jelenlegi járványügyi szabályokat betartva.

 

 

 

Bolváriné Gärtner Anikó a Békés Kalocsáért Egyesület elnöke az egészségügyi dolgozóknak szervezett ételosztás kapcsán beszélt arról, hogy több támogatót maguk mellett tudhattak, nemcsak magánszemélyek, hanem helyi vállalatok is közreműködtek abban, hogy a finom ebéd megfőzhessék és kiszállíthassák.

A kuratórium vezetője elárulta, hogy a mentősök, önkéntesek részéről milyen volt a fogadtatása az ételosztásnak, amelyet a jövőben is szeretnének megszervezni ez továbbra is a távlati célok között szerepel.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST