Az új sportcsarnokról és a Buborék sorsáról is nyilatkozott a KKC elnöke

Írta ekkor 2024-02-28

Ahogy arról a KORONAfm100-on már beszámoltunk, a kalocsai képviselő-testület már megszavazta azt a kezdeményezést, amelynek keretében pályázat elnyerése esetén, a KKC egy új sportcsarnokot kíván építeni a meglévő Martinovics utcai létesítmény mellett.

Hartman János a KKC elnöke rádiónknak részletesen beszámolt arról, hogy hol tart a tervezés folyamata, milyen ütemben látja az új létesítmény elkészülését, és arról is beszélt, hogy milyen kihasználtságra számítanak. Hartman János hangsúlyozta, hogy egyelőre a nulladik lépésnél tartanak, de a későbbiekben civil szervezeteken keresztül szeretnék az embereket is bevonni, véleményüket kikérni. Hartman János azt is hozzátette, hogy a rendkívüli érdeklődés és a sportolók magas létszáma miatt vált szükségessé az új épület.

Még augusztusban számoltunk be arról, hogy régi formájában a buborék már nem várja többet a sportolni vágyókat. A kalocsai Molnár Ferenc Sport- és Szabadidő Központ területén mintegy tíz éve létesült, ma pedig már teljesen használaton kívül lévő ,,buborék” pálya néven emlegetett hőlégbefúvásos csarnok sorsáról és lehetőségeiről is beszámolt a KORONAfm100-nak Hartman János. A KKC elnöke kihangsúlyozta, hogy akkoriban átgondolt beruházás volt a buborék létrehozása, de rengeteg minden nehezítette fennmaradását. Hartman János azt is elárulta rádiónknak, hogy a teniszezőknek, illetve a HC Kalocsa jégkorong és görhoki egyesületének is felajánlanák a buborékot a későbbiekben.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

20 − tizennégy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...