Az ünnepi könyvhetet halasztani kellett őszre

Írta ekkor 2021-06-01

A közelmúltban a Tomori Pál Városi Könyvtár dolgozói nagy lelkesedéssel vetették bele magukat az Ünnepi Könyvhét szervezésébe, azonban az eseménysorozatot szeptemberre napolták el országosan.

Az intézmény igazgatója Csikós Marianna elárulta, hogy ennek ellenére az olvasóközönség nem marad újdonságok nélkül, a nyár első hónapjában két könyvbemutatóval is készülnek. Ezek olyan művek, amelyek már tavaly év végén megjelentek, de a pandémia miatt a közönség előtti debütálásukra nem nyílt lehetőség.

Az első a sorban Tamás László Kalocsa Vadvirága címet viselő kötete, ami egy bővített kiadása egy korábban megjelent változatnak. Több kalocsai alapítvány összefogásával született meg, Gubányi Imréné Greksa Erzsébet naiv festőről szóló alkotás.

 

Csikós Marianna a Tomori Pál Városi Könyvtár igazgatónője rátért a június közepére tervezett második könyvbemutatóra, ami az intézmény munkatársának Cserenkó Gábornak a kötete, ez a Tisztára jupijéé címet kapta.

Mint kiderült az eseményen közreműködik a kiadó Kaiser László. Az alkotást Farkas Tibor illusztrációi díszítik, amiből egy összeállítást is levetítenek az előadásra érkezők számára, a program védettségi igazolvánnyal látogatható.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST