Az V. szabadtéri raklapkiállításra készül az Octopus Egyesület

Írta ekkor 2024-02-09

Most hétvégén, Február 10-én szombaton, immár ötödik alkalommal válik láthatóvá Kalocsa Sétálóutcáján a Nyitótér szabadtéri fotókiállítás, az Octopus Egyesület szervezésében.

A Nyitótér szabadtéri fotókiállításnak köszönhetően ismét lehetőség nyílik a helyieknek és az ide látogatóknak egy különleges pillanatba bekukkantani  és megtapasztalni a városban rejlő varázslatot. Az “Utca” témája ígéretesnek ígérkezik, hogy újabb érdekes és inspiráló perspektívákat mutasson be a közönség számára. Zsáki Viktor a szervező egyesület egyik alapítótagja a KORONAfm100-nak számolt be a raklapkiállításról.

Zsáki Viktor azt is elmondta rádiónknak, hogy az eddigi kiállítások alkalmával nagyon jó visszajelzéseket kaptak, üde színfolt volt a város utcáján látható fotók sora. Zsáki Viktor külön kiemelte, hogy eddig szerencsére rongálásról nem kellett, hogy beszámoljon és bízik benne, hogy a mostani alkalommal sem lesz ez másként, azért, hogy az 5. kiállítás is hasonlóan lenyűgöző élményt nyújtson majd a látogatóknak.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

8 − egy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...