Bajnok és dobogós „Dózsás” csapatot avattak országos informatikai versenyen

Írta ekkor 2020-05-26

A napokban örömmel számoltunk be arról, hogy az általános iskolások mezőnyében komoly sikereket értek el a Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Iskolájának tanulói  a Gábor Dénes Országos Számítástechnikai Emlékversenyen, amely, mint kiderült a középiskolások soraiban is remekeltek kalocsaiak.

A rangos megmérettetésen a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma két csapata léphetett a képzeletbeli dobogóra, egyikük annak legfelső fokára.A GAMEkapocs fantázianevet viselő csapat saját korosztályában az országból mindenkit maga mögé utasított, jelentette büszkén a Dózsa tagintézmény-vezetője, Fekete Antal.

 

 

Fekete Antal, a kalocsai Dózsa középiskola tagintézmény-vezetője azt is elárulta, hogy a bajnokcsapat versenymunkájáról és azon kívüli, zöld szellemben folytatott tevékenységéről saját blogoldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Azt megjegyezte, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a hivatalos díjátadó ünnepséget várhatóan szeptemberben tartja majd meg a verseny kiírója.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

5 × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST