Baleset, drogbirtoklás és garázdaság az Érsekkertben

Írta ekkor 2019-04-18

Tetemes bűnlajstrom elevenedett meg szerdán délután a kalocsai Érsekkertben.

Itt és ekkor tartották meg ugyanis a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és társszervezeti által összeállított „Re-AKCIÓ” című interaktív programot.

Az események egyik helyszíne volt a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, amely Zalaegerszeg mellett az egyetlen vidéki helyszínként fogadta a fővárosból érkező rendezvényt.

A másik, a már említett Érsekkert, ahol élethű szimulációkkal hívták fel a középiskolások figyelmét arra, hogy milyen könnyű belecsöppenni például egy garázdasági ügybe, és annak milyen komoly következményei lehetnek, nyilatkozta a KORONAfm100-nak Topa Zoltán rendőr őrnagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kiemelt főelőadója és az események narrátora.

 

Topa Zoltán a szerdán, Kalocsán megrendezett „Re-AKCIÓ” fantázianevet viselő megelőző program narrátora azt is elmondta, hogy a bemutatót rendre pozitív visszhang követi.

A benne szereplők időközben családdá kovácsolódtak, fogalmaz, kiemelve, hogy vannak közöttük, akiknek gyökeresen megváltoztatta és jó irányba fordította az életét a projektben történő részvétel.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

18 + tizenkettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...