Befejeződik a kupakgyűjtés a látássérült kalocsai kisfiú számára

Írta ekkor 2024-02-25

Farkas Éva 2023 áprilisában indította el a kupakgyűjtő akciót, melynek célja az volt, hogy segítse Áront, a kalocsai látássérült kisfiút.

Forrás: Archív fotó!

A fiú egy betegség következtében veszítette el látását, így az oktatása kizárólag a budapesti Vakok Általános Iskolájában oldható meg. A karitatív kezdeményezés során összegyűlt kupakok után a család útiköltség-támogatásban részesült. Farkas Éva, a kezdeményezés szervezője a KORONAfm100-nak mondta el, hogy köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik részt vettek a gyűjtésben, hangsúlyozva, hogy minden adomány számított. Bár rengeteg kupak érkezett, sajnos ezekért csak csekély összeg járt a leadásnál. A kezdeményezés most véget ér, így már nem fogadnak további kupakokat a következő hónaptól kezdve.

Farkas Éva, a kupakgyűjtés kezdeményezője rádiónknak azt is elmondta-biztosítva a támogatókat-, hogy nem hagyják cserben Áront és családját. Egy újabb akcióterv már készülődik, hogy továbbra is segítséget nyújtsanak a kisfiú számára. Bár a kupakgyűjtés befejeződik, az új kezdeményezés a közösség figyelmére és támogatására számít. Fontos megjegyezni, hogy a kupakokat már nem veszik vissza, ebből kifolyólag ér véget a kezdeményezés. Azonban a közösség összefogásának és segítségnyújtásának hosszú távon is folytatódnia kell annak érdekében, hogy Áron és hasonló sorsú gyermekek számára a legjobb lehetőségeket biztosítsák.

Forrás: Archív fotó!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz + nyolc =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...