Bessenyei Réka lett Kalocsa város legjobb női sportolója

Írta ekkor 2024-02-13

Bessenyei Réka volt a KORONAfm100 vendége, aki a nemrég rendezett sportbálon a 6 vándorkupa egyikét zsebelhette be, mint ,,Kalocsa Város Legjobb Női Sportolója”.

A fiatal tehetség elkötelezett a küzdősportok, különösen a karate iránt. Bessenyei Réka többek között arról is beszámolt, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve, de arról is szót ejtett, hogy milyen is volt kislányként belecsöppeni a küzdősport világába, hogyan vezette rá a futball a karate megszeretésére. Az eredményes sportoló örömmel számolt be arról is, hogy meglepően sok (főként fiatal) lány választja a karatét, ami többek között segíti őket az önvédelem elsajátításában is.

Bessenyei Réka bátorító szavakkal fordult mindazokhoz, akik érdeklődnek a küzdősportok iránt. Kiemelte, hogy a karate nem csak a nagyoknak való, hanem a kicsiknek is lehetőséget kínál arra, hogy kipróbálják és megtalálják a saját útjukat a sportban. Emellett hálásan említette edzőjét és szüleit, akik hatalmas támogatást nyújtanak neki ezen az úton. Az eredményes sportoló azt is elárulta rádiónknak, hogy voltak olyan események az életében, amik megnehezítették a sportolói karrierjét, de szerencsére sikerült túljutnia ezeken az akadályokon is.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

4 × egy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...