Biciklitúrával egybekötött programmal ünnepli a Tájházak Napját Uszód

Írta ekkor 2022-04-19

Az utóbbi hetekben fellendült a kulturális élet Uszódon a fotókiállítástól kezdve az online versmondó versenyen át egészen a húsvéti programokig bőven találtak elfoglaltságot maguknak a falubeliek.

Nikliné Lukács Katalin az önkormányzat közművelődési referense örömhírekkel szolgált, hiszen nem ér véget az események sora ugyanis csatlakozott a település az országosan meghirdetett Tájházak napjához.

A szervező elárulta, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományok ápolására, kézműves foglalkozásokra, illetve több helyi alkotó munkájába nyerhetnek betekintést az érdeklődők.

Mint megtudtuk egy kerékpártúrát is terveznek Foktőre tekernek át az ünnep alkalmából, ahol további szórakoztató műsorokkal várják a vendégeket.

 

Nikliné Lukács Katalin Uszód Község önkormányzatának közművelődési referense előzetesen beszélt arról, hogy Uszód egy családi majálist is szervez két helyszínen.

A program kínálatban szerepel a kispályás foci, ahová már most várják a jelentkezőket, valamint a májusfa állítás sem maradhat el.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhárom − hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...