Bízzunk a gyógyulásban és támogassuk Csenge családját!

Írta ekkor 2021-05-26

Kisvárosban élünk és szinte Mindenki ismer Mindenkit. Talán ezért látjuk, tudjuk nagyon gyorsan, ha valahol baj történik. Szerencsére városunk lakóira a jóindulat, együttérzés a jellemzőbb. Jelen helyzetben is rengetegen fejezték ki segítő szándékukat, úgy, hogy az érintettek még nem is nagyon tudtak segítséget kérni. Hiszen minden gondolatukat a kis beteg kötötte le….

Csefkóék egy szerdai napon még hazahozták kislányukat iskola után, aztán a röpi edzésről, amikor Csenge jelezte, hogy fáj a hasa. Mivel hányás-hasmenéses járvány volt akkoriban is a szülők gondolták, hogy néhány nap alatt otthon kipiheni a dolgot. De nem így történt. Irány a gyerekosztály ügyelete, onnan Szegedre már mentővel, a szülők rémülten hallgatták az ottani diagnózist: a szervei kezdenek leállni, a szívizom olyan gyenge, hogy alig tudja ellátni a feladatát. Csengét helikopterrel szállították Budapestre, ahol műtéten esett át és műszívet ültettek be , segítvén a még működő szívkamra munkáját. Jelenleg is küzdenek érte a kiváló munkát végző szakemberek.

Zsolti és felesége Anita minden áldott nap meglátogatják őt, Zsolt a saját facebook oldalán röviden összefoglalja az orvosoktól hallottakat és a saját érzéseiket. Hiszen annyian aggódnak, imádkoznak értük.

A ma reggeli #KORONAcafe-ban az Édesapa telefonon beszélt nekünk  kislánya betegségéről és jelenlegi állapotáról. Könnyeivel küszködve azt is elárulta, hogy mit szokott suttogni a látogatási idő alatt Csenge fülébe.

Mindkét szülő táppénzen van jelenleg és még nem lehet tudni, hogy meddig tart ez az állapot. A budapesti utazások megoldódtak, de az ismerős, ismeretlen emberek szeretnék a családot támogatni. Ezért a családdal egyeztetve tesszük közzé a számlaszámot, ahová bárki, bármilyen összeget utalhat.

Gyógyítani nem tudunk, de lélekben és valamennyi anyagi támogatással, együttérzéssel, szeretettel enyhíthetünk a Csefkó család helyzetén.

ERSTE Bank 11600006-00000000-75756507

Ha a nemes ügy mellé állnál, a megjegyzés rovatba írd be az adomány szót. 

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

18 + húsz =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...