Búcsúzunk 18 év után: Szép volt Jani!

Írta ekkor 2021-01-12

Elérkezett a búcsú pillanata: a KORONAfm100 egyik oszlopos tagja, Gábor János kollégánk, máshol folytatja. Tizennyolc évig vele ébredhettél, zárhattad a napot, sokoldalúságával, színes egyéniségével és vicces megszólalásaival sokaknak hozzátett az életéhez.

Jani kamaszként ült először mikrofon mögé, és az Éretlenek műsorban bizonyította, hogy ő rádiózásra született. A KORONAfm100-as születésnapoktól kezdve, a retrofesztiválokon át a Malac Touron keresztül a rendszámkommandóig mindenben ott volt a toppon, ha közös ünneplésről, stábon belüli, vagy hallgatói közösségépítésről volt szó. A Péntek esti randevúban még a párok egymásra találását is segítette Füstös Évával és Mihó Izabellával éveken át. Az Aura című portréműsorában hétről-hétre szűkebb hazánk ismert arcai mellett olyan emberekkel készült mélyinterjúkat mutatott be, mint Göncz Árpád, Gálvölgyi János, vagy Jakupcsek Gabriella.

A hazai könnyűzenei fesztiválok rajongója és állandó látogatójaként igyekezett a legnagyobb bulikat hozzád is „házhoz hozni”, megszólaltatva ezen alkalmakkor a Kowalsky meg a Vega frontemberét, a Pál utcai fiúk „Lecsóját”, vagy éppen a Tankcsapda Lukács Laciját. Nehéz is lenne mindet felsorolni, számba venni.

Talán nem is végleges a búcsú: abban a reményben köszönünk el „a mi Janinktól”, hogy hamarosan újra hallatod a hangját a rádióban, de minden bizonnyal jóval ritkábban, mint ahogy azt megszokhattad az elmúlt, több mint másfél évtized alatt.

Kívánjuk, hogy az új munkahelyén is – amiről csak annyit mondunk, hogy Jani nem szakít teljesen a média világával – találja meg a számításait és ugyanolyan elánnal vesse bele magát a feladatokba, mint ahogy azt tette oly sok éven keresztül nálunk!

Egy értékes kollégától, baráttól köszönünk el, aki nélkül nem lesznek ugyanolyanok a hétköznapok. Nem maradt más hátra, mint sok sikert kívánni: ne feledd Jani, ahogy az általad megálmodott szlogen is tartja, ez a KORONAfm100, ahol Te is itthon vagy…

Így vett könnyes búcsút a stáb:

Így fogadta az ajándékunkat:

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

19 − 10 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...