Erasmus+ programban utaztak Córdobába Dózsás diákok

Írta ekkor 2022-11-17

Október 12-től három hetet töltöttek a „Dózsás” diákok Córdobában Erasmus + pályázatnak köszönhetően. A spanyolországi programban 20 tanuló vett részt. A tapasztalatokról a kísérőtanárok számoltak be kollégáiknak hétfő délután az iskola dísztermében.

A bemutatót követően Fekete Antal, a Bajai SZC Kalocsai Dózsa György Technikum és Kollégium igazgatója dióhéjban összefoglalta a szóban forgó pályázat lényegét, kitérve arra, hogy az iskolában oktatott szakmák közül mely ágon tanulók utazhattak Spanyolországba.

Az intézmény vezetője kiemelte, hogy az elsődleges cél a külföldi szakmai tapasztalatszerzés volt, hiszen a fiatalok hétköznaponként dolgoztak.

 

Szabadi Adrienn és Vörös István, a Bajai SzC Kalocsai Dózsa György Technikum és Kollégium oktatói kísérték el a diákokat a córdobai útra.

Utóbbi a kint tartózkodásról szóló, iskolai szakmai bemutatón kiemelte, hogy életre szóló élményekkel gazdagodtak a tanulók, hiszen a munkán túl hétvégenként jutott idő a spanyol kultúra felfedezésére, kirándulásokra is.

 

 

A témával bővebben foglalkozunk jövő hétvégi, Turmix című térségi magazinunkban!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

13 + 3 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...