Csapokat lopott, egy házat eláztatott a tolvaj Miskén – milliós kár keletkezett

Írta ekkor 2022-12-06

A police.hu hozta le a hírt, miszerint a Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozói hétfőn elfogtak és őrizetbe vettek egy 19 éves férfit, aki a lopásával milliós nagyságrendű rongálási kárt okozott.

Egy miskei lakos telefonált a rendőségre 2022. november 11-én, mivel a szomszéd ingatlanból víz csordogálását hallotta. A bejelentő arról is beszámolt, hogy egy német férfi tulajdona az említett ház, ami jelenleg felújítás alatt áll és lakatlan. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy nem építési hiba, hanem bűncselekmény történt. Hamar biztossá vált, hogy betörő járt a házban, ugyanis az egyik gipszkarton falon egy hatalmas lyuk tátongott és egy ajtót is kibontott az ismeretlen elkövető. Mindezt azért tette, hogy ellopjon a házból három csaptelepet, valamint két LED világítást. A csapok eltávolítása miatt a vezetékekből folyni kezdett a víz, ami eláztatta az egész ingatlant és szerkezetileg is megrokkant. Így a lopással – aminek az értéke mindösszesen 12.000 forint – milliós kárt okozott a tolvaj.

Az elkövető hamar rendőrkézre került. A fiatal tolvajt őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták. Egyelőre még vizsgálják, hogy a férfinek volt-e társa, és elkövetett-e más bűncselekményeket is.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

19 − 9 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST