Dés Lászlóval és Perényi Miklóssal folytatódik a „Kék Madár all stars” névsora

Írta ekkor 2020-05-14

A héten felpezsdült az élet a kalocsai Kék Madár Fesztivál online felületein.

Először bejelentették, hogy június 5-én este, amikor is az idén huszonnyolcadszor tartandó jótékonysági forgatag eredetileg kezdődött volna, egy online gigakoncertet rendeznek országosan és nemzetközileg ismert és elismert művészek közreműködésével.Ezután naponta elkezdték nyilvánosságra hozni a „fellépők” névsorát, köztük Rost Andrea operaénekesnővel, az azóta rádiónknak is nyilatkozott Presser Gábor énekes-dalszerzővel, Máté Gábor színművésszel, és a sor jövő szerdáig meg sem áll.

 

Ahogyan Presser fogalmazott, a fesztiválszervező Lakatos György igazi „all stars” csapatot állított össze, akiket a „rendes koncertéletben” lehetetlen lenne egy helyen és időben látni.

Lakatos reméli, hogy erőfeszítéseiket a közönség is honorálja majd a Kék Madár Alapítvány számlájára küldött felajánlásokkal, amelyekből idén is támogathatna majd Kalocsán és környékben élő beteg gyermekeket.

 

 

Az idén online térbe költöző Kék Madár Fesztivál főszervezője, Lakatos György kiemelte, hogy valamennyi június 5-én bemutatandó produkció kizárólag erre az alkalomra készül.

Megjegyezte, hogy a kezdeményezés leglelkesebb támogatója Presser Gábor volt, aki vasárnap délelőtt Turmix magazinunkban is megszólal majd.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

2 × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST