Diákok százait vonzotta a Dózsa nyílt napja

Írta ekkor 2018-11-20

A jól bevált gyakorlatot követve, az idén is az évtizedes hagyományokkal szakító nyílt napra várta a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma a megszólított általános iskolásokat.

A centrum másik, Kossuth Zsuzsanna nevét viselő kalocsai iskolájával egy napra időzített esemény történései a Kossuth-ból vezettek a Dózsába, amelynek eredményeképp több száz diák fordulhatott meg a programokon.

Fekete Antal, a Dózsa iskola tagintézmény-vezetője rádiónknak elmondta, hogy egy általános tájékoztatóval fogadták a helyi és vidéki általános iskolákból jövő tanulókat, majd két épületben, csoportos foglalkozásokon vehettek részt a vendégek.

 

Közzétette: Bajai SZC Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Koll. – 2018. november 20., kedd

Fekete Antaltól, a kalocsai Dózsa iskola tagintézmény-vezetőjétől azt is megtudtunk, hogy az utóbbi hetekben iskolájuk bemutatkozott már Hajóson, Császártöltésen és Kecelen is, nem csak helyben várta a képzéseik iránt érdeklődőket.

Büszkén jelentette továbbá, hogy a régió jelentős gazdasági szereplői és foglalkoztatói ugyancsak megjelentek nyílt napi eseményükön.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 × 3 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...