Ebenica Coffee: egy szlovák kávé különlegesség, ahol művészetté vált a pörkölés

Írta ekkor 2021-10-26

Kevés olyan apró méretű cég létezik a világon, amely világsikerre tudott szert tenni az alapítók elhivatottsága és kitartása révén. Az Ebenica Coffee egy kis szlovák vállalkozás, amely Európa 10 legjobb eszpresszó kávéja egyikét gyártja, mely nagy szó, pláne, hogy egy kisvállalkozásról beszélünk, amely mára világszínvonalú és elismert kávékészítővé fejlődött fel az elmúlt 11 év során.

Az Ebenica kávé története

Marek Fajčík, az Ebenica Coffee alapítója rengeteget utazott élete során, ahol nem vetette meg a minőségi ételeket és italokat, azon belül pedig különös hangsúlyt fektetett arra, hogy kipróbálja a helyi kávékülönlegességeket.

Marek Fajčík elhatározta, hogy a kávé-szenvedélyét professzionális útra tereli, így számos szakkönyvet olvasott el a kávékészítés rejtélyeiről.

A tulajdonos családja is nagy érdeklődést mutatott, így az először családi vállalkozást később úgy sikerült kibővíteni, hogy abban tapasztalt baristák és kávékészítő mesterek is helyet kapjanak.

A szakemberek segíteni tudtak neki abban, hogy létrehozzon egy szlovák kávékészítő vállalatot, amely egy napon világsikerre tehet szert. Nagy volt az álom, de nem lehetetlen.

Az eredmény pedig az lett, hogy az internet segítségével egyre nőtt a kávézó látogatottsága, amelyet webáruházzal kellett kiegészíteniük, hogy bírják a rendeléseket, hiszen mindenki tudomást szerzett arról, hogy az aromákban gazdag legjobb kávét tőlük érdemes megrendelni.

Ebenica kávé webshop

A nagy keresletre úgy válaszolt a cég, hogy létrehozott egy sokoldalú kávé webáruházat, ahol a vevők nemcsak a kávék között válogathatnak, de betekintést kaphatnak a különféle pörkölési eljárásokba és a kávé készítési fortélyokba is.

Miért érdemes az Ebenica kávé webáruházból rendelni?

  • Mert csak gondosan kiválogatott kávészemekből készülnek az itt kapható aromás kávék.
  • Mert a friss pörkölésű kávénak szinte lehetetlen ellenállni, melytől igazán gazdag ízvilága lesz az összes tőlük rendelhető kávénak, hiszen az innovatív technológián alapuló csomagolásnak köszönhetően nem vész el a kávé frissessége.
  • Mert világszintű elismerésekkel büszkélkedhetnek egyes kávé típusok. Például a Great Taste 2020 versenyen az Intensivo, a Guatemala Acatenango, az El Salvador La Joya és a Duetto is mind a díjazott kávék között szerepelt.
  • Mert 48 órán belül, vagy maximum 5 napon belül megkapjuk a különlegesen aromás kávét.

A fotó forrása:
Africa Studio / Shutterstock.com

– Publikálta: Vörös István; szerző: vendégszerző / fizetett tartalom –

Címkék:

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

hét − négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST