Edzőjük sérülése miatt a felnőtt csapattal készülnek a tavaszi szezonra a KKC ifistái

Írta ekkor 2021-01-11

A kézilabda bajnokság Férfi Ifjúsági III. osztály-E. csoportjában szereplő Kalocsai Kézilabda Club játékosai az összes mérkőzésüket lejátszották az őszi szezonban, és a második helyről várják a folytatást. Az örömbe üröm is vegyül, hiszen edzőjük, Szvétek Balázs kéthetes kényszer pihenőjét tölti gerinc sérülése miatt.

 

Érdemes visszatekinteni az őszi szezon előtti időszakra, amikor a Kalocsai Kézilabda Club ifjúsági csapata ugyan nem bő kerettel, de időben el tudta kezdeni a felkészülést, és büszkén jelenthetjük ki, hogy azon kevés csapat közé tartozik, akik minden találkozójukat lejátszották.

Minden évre elmondható, hogy nem tudják előre, milyen lesz a bajnokság összetétele, de mindössze három vereségük volt, a Csurgó, a Siklós és a Kiskunhalas elleni találkozón, így a tabella második helyén teleltek.

Január 5-én viszont megkezdték a felkészülést a február közepén esedékes folytatásra és az edző, Szvétek Balázs elmondta, hogy mindenképpen szeretnék megőrizni az élmezőnyben való helyezést, és előre vetítette az esélyeket a két legnehezebb ellenfél kapcsán

 

A teljes képhez azonban hozzá tartozik, hogy Szvétek Balázs egy gerinc sérülés miatt két hét ágynyugalomra van ítélve, így az ifjak jelenleg a felnőtt csapattal edzenek, de ennek tudatában várható az is, hogy a saját játékát sem fogja tudni hozni a felnőtt csapatban

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST