Egyszeri anyagi támogatás a kisgyermekes kalocsai családoknak

Írta ekkor 2020-03-16

Rövid határidővel ugyan, de elérhetővé vált Kalocsán egy pályázati lehetőség, amely helyben élő, kisgyermekes családok számára nyújt egyszeri, pénzügyi támogatást.

Ennek meghirdetéséről hétfői rendkívüli ülésén határozott a kalocsai képviselő-testület. Mint azt Katus Györgyné vezető óvónő a döntés kapcsán rádiónknak elmondta, a „Humánszolgáltatások fejlesztése a kalocsai térségben” című pályázat részeként nyílt erre lehetőség.

Az összegre azon családok pályázathatnak, akiknél 2018. január 2. és 2019. december 31. között született gyermek, és ők állandó kalocsai lakosok.

 

A kép illusztráció!

Katus Györgyné kalocsai vezető óvónő néhány hasznos tudnivalóra is felhívta a figyelmet a minél pontosabb pályázat-kitöltés értelmében.

Hangsúlyozta, hogy rövid a pályázat benyújtási határideje, ezért javasolja, hogy a jogosultak minél előbb töltsék ki az adatlapokat (IDE KATTINTVA)! A dokumentum letölthető Kalocsa Város hivatalos honlapjáról is – ITT!

Frissítés (2020.03.17.)!

A születési támogatás benyújtásához szükséges dokumentumokat, pályázati adatlapot beszkennelve, aláírva, az efopkalocsahuman@gmail.com e-mail címre is beküldhetik 2020. március 25. 14.00 óráig. A pályázati felhívással kapcsolatos információt a 06/78-461-944 -es telefonszámon kaphatnak, mindennap 8-12 óráig.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kilenc + 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST