Előbb pont, majd meccs nélkül maradt a KFC

Írta ekkor 2021-04-03

Visszaköszönt a múlt, a KHTK mint szinte mindig, most is otthon tartotta pontjait a mieinkkel szemben. A megyei I. osztályú KFC vasárnap az örök rivális Kiskunfélegyházánál vendégeskedett, ahonnan az elmúlt évek eredményét másolva most sem tudtak pontokat hazahozni Kohány Balázsék.

Fotó: facebook.hu/Kalocsai Futball Club

Az edző a meccs előtt elmondta, a két csapat találkozása alkalmával szinte mindig a hazai siker születik; ha itthon találkoznak, akkor miénk a pont, ha ott, akkor a hazai gárdáé a győzelem. Így volt ez most is. Bár az első félidőben Villám Balázsnak sikerült bevenni a KHTK kapuját, de a félegyháziak három találatot is szereztek, így az első félidei 3-1-es részeredmény egyben a meccs végeredményévé is vált.

Fotó: Kalocsai Futball Club – készítette Tóth Dániel

A pont nélküli félegyházi kirándulás után a következő fordulóban a Harta lett volna az ellenfél. Igazi szomszédvár rangadónak ígérkezett a találkozó, hisz az ellenfél jó formában van, míg a mieink igyekeztek (volna) a hazai jó sorozatot folytatni és a pontokat itthon tartani. A COVID azonban közbeszólt…Így elmaradt a hétvégére tervezett, megyei I. osztályú KFC – Harta találkozó. A kalocsai csapat a közösségi oldalán tette közzé, hogy a vendégek a csapatban is tomboló vírus miatt kérték a találkozó halasztását.

A mieink a bajnoki kiírás szerint legközelebb április 10-én lépnek pályára Kecelen.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

egy + tizennyolc =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST