Embert is mentett az állatorvos!

Írta ekkor 2019-01-08

Az Év Embere elképesztő története – dr. Mészáros Zsolt a stúdióban.

Nem is lehetnénk jobban lenyűgözve az Év Embere szavazás nyertesétől: az összes voks ötödét közel 30 jelölt között megszerző dr. Mészáros Zsolt nem csak állatorvos – gyógyszerkutatással és húskészítmények gyártásával is foglalkozik.

 

Küldetéstudatába az is belefér, hogy a gazdáktól csak akkor fogad el pénzt, ha sikerült meggyógyítani a házi kedvencet, vagy az, hogy ingyen kezeli a talált állatokat. Egy hasmenéses rágcsálóval azért sikerült meglepni, de legfeljebb csak a hüllőktől riad vissza. Még elképesztőbb a takarmányozásban, illetve gyógyszerkutatásban végzett tevékenysége: jó úton halad az antibiotikum-mentes haszonállat-nevelés felé! ITT a teljes beszélgetés:

 

EGYÉBKÉNT: Zsolt beszélgetés végén feltett kérdésére (Máté 7:12 – ami életszemléletét és szakmai elveit jellemzi) persze a Bibliában találod a választ:

„Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény, és ezt tanítják a próféták.”

FONTOS: dr. Magóné Tóth Gyöngyi, a Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár igazgatója ma reggel élő adásban jelentette be, hogy újra pódiumbeszélgetés-sorozatot szerveznek, az Év Embere szavazás első nyolc helyezettjével. A széria időpontjai szervezés alatt vannak, amint többet tudunk, beszámolunk róla…


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × öt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST