Épphogy megpihent, hamarosan újra kezd a KFC +GALÉRIA

Írta ekkor 2021-06-30

Jól megérdemelt pihenését tölti a megyei I. osztályú bajnokságban bronzéremmel zárt Kalocsai FC. Kohány Balázsékra ősszel a Magyar kupa főtáblája vár, így másodlagos céljukat is elérték labdarúgóink.

Az edző éves értékelőjében visszaemlékezett az idény kezdeti nehézségeire, kitért a szűkös keretre, a vezetőségváltásra és arra is, hogy érintette csapatunkat az öltözőbe is bejutó COVID19.

Mint azt Kohány elmondta, elsődleges céljuk az volt, hogy a már ősszel kiharcolt dobogót megtartsák a szezon végéig. Ezt pedig a bronzérem megszerzésével sikerült is hozni. A bajnokság mellett pedig együttesünk állandó résztvevője ugye a megyei kupának, amely sorozatban is elérték kitűzött céljaikat labdarúgóink, hiszen a KFC-t ismét felírták az országos főtáblára.

A KFC első számú csapatának trénere a KORONAfm100-nak azt is kiemelte, hogy újonnan igazolt játékosaik mindegyike hozta a tőle elvárt teljesítményt, sőt többen túl is teljesítették azt.

Az egyéni teljesítményeket is értékelte Kohány. A megyei góllövő listán a 7. helyig jutott el helyi gólgyárosunk, akiről az edző elmondta, nem csak a gólok tekintetében volt erős, hanem játékával is sokat hozzátett a csapat sikereihez.

Nehéz, fárasztó szezon áll a mieink mögött, de szép pillanatokból, emlékezetes meccsekből is volt bőven. Ezek közül néhányat szívesen ki is emelt Kohány Balázs.

Az edzőtől megtudtuk azt is, hogy a nyári pihenő nem lesz túl hosszú, hiszen az idényzárás később volt a szokottnál, és már az új szezon kezdési időpontját is tudják, így nincs mire várni…


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

4 × 3 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST