Érdeklődés övezi a Paks II. projektet az érintett térségben

Írta ekkor 2019-11-09

Érdeklődéssel fogadták a Paks térségében élők azt a tájékoztató kiadványt, amelyet a Paks II. Atomerőmű Zrt. több mint hetven településre juttatott el az elmúlt hetekben.

A települések online felületein és frekventált hirdetőfelületein kaptak tájékoztatást az érdeklődők Paks II. projekt aktuális híreiről a Mi újság Paks II.? plakát segítségével.

Mint Gáncs István, Tengelic polgármestere, egyben a Társadalmi, Információs és Településfejlesztési Társulás alelnöke mondta, kulcsfontosságú, hogy a beruházás környezetében élők naprakészek legyenek a projektet illetően. Hozzátette: településvezetőként, TEIT alelnökként is igyekszik a legtöbb fórumon tájékoztatni a lakosságot a térség jövője szempontjából fontos beruházásról.

 

A Mi újság Paks II.? plakátok és segítségükkel a Paks II. projekttel kapcsolatos hírek nemcsak Tolna megyei települések hirdetőtábláira kerültek ki, hanem a Paksi Társadalmi Tanács Bács-Kiskun megyei tagtelepüléseire is, ahol hasonlóan nagy érdeklődés övezi a projektet.

 

Szabó Zsolt, Ordas polgármestere hozzátette: Bács-Kiskun megyében nemcsak a Paks II. projekt, hanem az azzal párhuzamos térségfejlesztési tervek is a figyelem középpontjában vannak, legfőképp a Foktőnél megépülő új Duna-híd.

A Paks II. projekt kommunikációs eszköztárának egy másik új eleme a településekre eljuttatott tájékoztató plakát mellett egy hexagon alakú információs sátor, amely a Paksi Társadalmi Tanács területének több rendezvényén vendégeskedett már, illetve az új stand, amely november elején debütált a pécsi AtomÖKO konferencián.

Támogatott tartalom


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

13 + 13 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...