Ezek a társasjátékok jelennek meg 2022-ben

Írta ekkor 2022-05-10

Akár kezdőként, akár tapasztalatokkal felvértezve kerülsz a társasjátékkedvelők népes táborába, nem árt, ha képben vagy az aktuális választékkal. Tudod melyek a legnagyobb újdonságok idén? Mutatjuk!

Amiről kár lenne lemaradni

Ma már rengeteg társasjáték várja a nagyérdeműt, az újdonságok debütálásával pedig szinte lehetetlen lépést tartani, kivéve akkor, ha megvan rá a megfelelő platform. A Gémklub társasjáték webáruház oldalán könnyű követni, hogy milyen megjelenésekre lehet még számítani 2022-ben.

Az oldal az egyszerű eligazodás érdekében különböző kategóriákba osztotta a hamarosan megjelenő társasjátékokat. A már megvásárolható, a beszerzés alatt álló, vagyis jelenleg Magyarország felé tartó és a még épp csak bejelentett vagy gyártás közben lévő termékeket fedezheted fel a listán. Hogy jobban behatárolható legyen a társasjátékok elérhetősége, a várható érkezési dátum is szerepel a játékok neve és rövid ismertetője mellett.

Businessman holding megaphone with coming soon sign on blackboard

Ezek a leginkább várt társasjátékok 2022-ben

 Azoknak, akik odavannak a Minyonok vicces történetéért, a Robbanó Minyonokat szinte kötelező beszerezni. A várhatóan 2022. áprilisában érkező játék az igen népszerű Robbanó cicák játék új köntösben. Annál azért mégis kicsit több, hiszen többek között például új akciókártyákat is tartalmaz a társasjáték, még érdekesebbé téve ezzel a partit.

És ha már Minyonok, akkor érdemes megismerkedni az ovisok és kisiskolások körében kikerülhetetlen Dobble Minyonok változatával is, amely még idén kiadásra kerül Magyarországon. A Dobble rövid játékidővel rendelkező, ügyességen alapuló társasjáték, amely rendkívül kis helyen elfér és a család minden tagja élvezettel játszhatja. Akár egy utazásra is érdemes elvinni, hiszen vidám pillanatokat tartogathat mindenki számára. Pláne akkor, ha a kártyákról a legviccesebb Minyonok, Jégsugár, Agnes, Bűzfegyver és Kevin köszönnek vissza rád. A játék ugyan még csak a bejelentés fázisában van, annál nagyobb izgalommal várják a Dobble szerelmesei.

Ugyancsak a bejelentés fázisában áll a Bűnügyi krónikák 2400, ám ha minden igaz, májusban már meg is érkezik hazánkba. Az eredeti, Bűnügyi krónikák 1400 helyett – amelyben a középkori Párizsban, egy ifjú újságíró bőrébe bújva vethetted bele magad a nyomozásba – cybernyomozóként, a jövőbeli Párizs utcáin oldhatod meg a bűneseteket.

A már elérhető Hangok a fejemben egy felnőtteknek szánt partijáték, amelyben 3-6 fő játszhat közösen 1-2 órán keresztül. A főszereplő, Guy nemcsak kirabolta a bankot, de még a burritot is megette. Lehetsz Guy védője, az ügyész, aki megpróbálja börtönbe juttatni és Guy elméjének irányítója is. Izgalmasan hangzik igaz? A jó hangulat garantált a játék során.

2022 remek új társasjátékokat tartogat, amelyek közül hiba lenne nem kipróbálni néhányat. Egyetértesz? Fedezd fel a többi, 2022-ben megjelenő társasjátékot is és szerezz örömteli pillanatokat a család vagy a baráti társaság számára!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennyolc − hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST