Hardcore BSB rajongókkal ünnepeltük a 20. szülinapunkat

Írta ekkor 2019-04-05

Április elsején 20 éves lett a KORONAfm100! A szülinapi buli nem fulladt ki egy napban, hiszen egy hónapon keresztül pontosabban 20 játéknapon át  20 ajándék 20 ezer forint értékben talál gazdára a támogató partnereink jóvoltából 400.000 forint összértékű nyeremény!

A jubileumi alkalmat a fődíj koronázza meg, vagyis  egy londoni hétvége és páros jegy a Backstreet Boys koncertjére!

A 90-es évek közkedvelt fiúbandájának hírneve több évtized távlatából sem kopott meg. Sőt, Fekete öves rajongókat hívtunk segítségül a „Backstreet Boys Hungary” rajongói csoport tagjai közül.

Varga-Kovács Barbarát Budapesten értük utol, aki mesélt arról, hogy mióta fan és honnan a lelkesedése a banda iránt.

Mindemellett megosztotta velünk célját, miszerint 22 éve várja, hogy legyen egy közös képe a srácokkal és ezért képes mindent megtenni.

Az egyik legszebb emléke a 18.szülinapi bulija, ahol a barátnők az Everybody dalt  kérték számára, mindenki körbeállta és neki énekeltek.

Az egyik legnagyobb meglepetést Bencsik Judit okozta, akit Hollandiában értünk el, nem rejtette véka alá, hogy azoknak a keményvonalas rajongóknak a táborát erősíti, akik már háromszor elkísérte a srácokat a BSB hajóútra (igen létezik ilyen!).

A rajongásával kapcsolatban a párja is nagyon megértő évek óta boldogan élnek, de azért a következő kép mindent elárul: Brian tartja a karjaiban… na, ki irigykedik?

És még mindig nem ért véget a fanatikusok sora. Király Valériát hívtuk fel, aki örömmel mesélt arról, hogy még a megboldogult Z+ és VIVA csatornák idejében tapadt rá a TV képernyőre a srácok láttán.

Képes volt kikönyörögni a szüleitől, hogy későig fent maradhasson csak azért, hogy leshesse a csapat kipjeit. Ria beszélt arról, hogy plátói szerelmének, Briannek a születésnapján édesanyjával még tortát is süttetett.  Mindemellett felhívta a figyelmet, hogy nagy meglepetéssel készülnek a BSB fiúknak a magyarországi koncertre, ha beszállnál, bővebb infókat szeretnél megtudni csatlakozz a  „Backstreet Boys Hungary” rajongói csoport -hoz a Facebookon.

 

Végül Faggyas Anna zárta a Backstreet Boys rajongók sorát, aki elárulta nekünk, hogy milyen nagy hatást gyakorolt az életére az együttes mind párválasztás, pályaválasztás, érdeklődés, értékrend terén, de az is vicces sztori, hogyan lett az ötösfogat fan klubjának oszlopos tagja:

 

A férje mintha tényleg hasonlítana egy kicsit Nick Carterre nem?! 🙂 (A bal oldalon :D)

Köszi, hogy veletek ünnepelhettünk!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

2 × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST