Felavatták a Pata József Gépipari Kft. új gyártócsarnokát

Írta ekkor 2023-10-10

Október 6-án tartották a fajszi Pata József Gépipari Kft. 30 éves fennállásának ünnepét és az új, Kukoricás nevet viselő csarnok avató ünnepségét.

Az eseményen jelen volt Zsigó Róbert országgyűlési képviselő, aki beszédében kiemelte, a beruházás több mint 800 millió forintból valósult meg, a fajszi telephelyű cég rengeteg embernek ad munkát és felelősséget vállal a településért is, ahol dolgoznak.

 

A csarnokavató ünnepségen Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató helyettese elmondta, nagy örömmel tölti el a Zrt-t, hogy magyar beszállítójának fejlődését látja. Fontos, hogy a közös jövőben mindkét fél számára folytatódjon a gyümölcsöző kapcsolat.

 

 

 

Dr. Pata Ildikó a fajszi telephelyű cég vezérigazgatója beszédében kiemelte, az újonnan átadott Kukoricás elnevezésű csarnok 1400 négyzetméter alapterületű,12 méter magas, két darab 15 tonnás daruval ellátott, a legmodernebb technológiát képviselő fenntartható, energiatakarékos megoldásokkal felszerelt épület, ami bő egy év alatt épült meg.

 

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

10 + 16 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...