Felborult egy kamion Miskénél, a sofőr életét vesztette

Írta ekkor 2019-09-04

Szerdán délelőtt, fél tizenkettő tájt az oldalára borult egy kamion Miske határában.

fotó: baon.hu

Amint arról a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beszámolt, a baleset az 51-es főútról a Miskére bevezető útszakaszon történt, a falutól egy kilométerre.

A helyszínre a kalocsai hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei mellett a mentősöket is riasztották. A munkálatok idejére, délután öt óráig teljes útzár volt az említett szakaszon.

Frissítés: 13:59

A baon.hu helyszíni információi szerint a baleset az út mellett dolgozó földmérők közelében történt, amikor is a kamion őket kikerülte, majd haladt tovább az egyenes úton, mire nagy kiáltásra lettek figyelmesek a jármű felől. A monstrum az út menti árokba borult, a három férfi pedig rögtön a sofőr segítségére sietett, akit eszméletlen állapotban szedtek ki a kamionból – áll a tudósításban.

A mentésirányítás telefonos segítségével ők kezdték meg az újraélesztést és rögtön értesítették a mentőket és a tűzoltókat. A helyszínre érkező mentők folytatták az újraélesztést, ami sikertelen volt. A kamion sofőrje a helyszínen életét vesztette – írta a portál.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

2 × 4 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...