Fenyő Mikivel, Nagy Feróval és Lázár séffel ünnepli az Országos Rétesfesztivált Kiskőrös

Írta ekkor 2022-05-18

Kiskőrös fennállásának több, mint 300 éves történetét idén is a Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztivál sokszínű rendezvénysorozatával ünnepli Petőfi szülővárosa május 20-21-22-én.

A gasztronómián túl a kulturális és szórakoztató programokból sem lesz hiány: pénteken a Vadak ura musical lesz a fő attrakció, szombaton Lázár séf egy főzőbemutatóból ad ízelítőt, illetve egy hagyományőrző szlovák lakodalomnak lehetnek szemtanúi az érdeklődők.

A nap lezárásaként a nyolc óra munka nyolc óra pihenés nyolc óra szórakozás jegyében Nagy Feró szórakoztatja a nagyérdeműt.

Domonyi László Kiskőrös polgármestere ajánlotta a nagyszabású rendezvényt a KORONAfm100 hallgatóinak figyelmébe.

Domonyi László Kiskőrös polgármestere a háromnapos népünnepély kapcsán kiemelte, hogy vasárnap a helyi konyha klasszikus és különleges ízeit és a hagyományos úgynevezett „szaladgálós” rétes elkészítésének titkait az Országos Rétesfesztiválon ismerheti meg a közönség.

A település első embere elárulta, hogy a Dívák show keretében Détár Enikő is színpadra lép, majd az est megkoronázásaként egy rock and roll partyt csap Fenyő Miklós énekes, aki jól megtáncoltatja a résztvevőket.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST