Fordult a kocka – visszavágott a Hőgyész

Írta ekkor 2022-03-06

A “fordult a kocka” klasszikus esete történt meg az NB II-es mezőnyben szereplő Kalocsai KC-vel. Megtorolta ugyanis őszi vereségét a Hőgyész.

A Kalocsai KC szombati ellenfele igen feltüzelte magát, hiszen Szvétek Balázsék ősszel szinte kifogástalan játékkal, hét gólos vereséget mértek a Hőgyészre. A két gárda összecsapása hosszú évek óta rangadónak számít, parázs meccset ígér, nagy csatát mint a pályán, mind a lelátón, hiszen a vendégeknek is komoly szurkolótáboruk van, akik kísérik a fiúkat.

Az első félidő nagy részében igazi ki-ki csata zajlott, aztán a mieink kihagytak szinte száz százalékos ziccereket, és a magasabb osztályt is megjárt hálóőr is elkezdte kifogni a KKC szemét is, így már az első félidőt 4 gólos hőgyészi vezetés zárta.

Bár a másodikban volt 6 is a két csapat között, reális esély nem maradt a fordításra, így a mieinknek le kellett nyelni, hogy fordult a kocka, és most a KKC kapott ki a vendégektől,  7 góllal, 23-30-ra.

A Kalocsai KC és a klub szurkolói összefogtak, sőt a vendég drukkerekkel közül többen is csatlakoztak és pénzadománnyal támogatták az orosz-ukrán konfliktus elől Dusnokra menekült kárpátaljai magyarokat, akik Beregsurányból illetve a település környékéről érkeztek a szomszédunkba. A pénzadomány mellett a KKC a mérkőzés teljes bevételét felajánlotta, és elszállítja Dusnokra a meccsen összegyűlt tárgyi adományokat és élelmiszercsomagokat.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenkilenc − 17 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...