Gerillakiállítás nyílt a kalocsai sétálóutcában

Írta ekkor 2021-05-29

A kalocsai Octopus Egyesület nyolc karral csapott le szombat délután a belváros sétálóutcájára.

A tavaly alakult, közösségért tevékenykedést és “életjobbítást” zászlajára tűző civil szervezet a pandémiás helyzet miatt eddig főképp az online térben igyekezett teljesíteni misszióját.

A kalocsai Octopus hirdetett már KaloTuber néven kreatív videós versenyt diákoknak, publikált megelőző videós mélyinterjúkat, és útjára indította hetente Facebook-élő videó formájában jelentkező #OctoLive – ÉlőJobbítás című műsorát.

Szombat délután sikerült régóta tervezett akciójuk, és “kiléphettek” az emberek közé, berendezve egy rendhagyó formájú és felépítésű fotókiállítást a sétálóutca szívébe.

Az anyag, illetve a program ötlete és megvalósításának oroszlánrésze Nánai Szilveszter tagtól ered. Erről Bagó István egyesületi alapító beszélt rádiónknak, hozzátéve, hogy a raklap-installációkra szerelt, szabadúszó alkotók és a kalocsai Dunatáj Fotókör Egyesület alkotói által jegyzett műveket bárki megcsodálhatja, megérintheti, nézegetheti, akár úton a hivatalból a postára, kiszakadva néhány percre a hétköznapokból.

A kiállításról hamarosan többet is megtudhatsz Korona Krónika térségi hírműsorunkban!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

öt + három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST