Gigantikus útfelújítás indul a térségben

Írta ekkor 2021-06-14

Június 14-én hétfő reggel tartott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy soha eddig  nem látott útfelújítási projekt indul a térségben.

A felújítások origója Dunapataj, melynek polgármestere, Dusnoki Csaba osztotta meg elsőként gondolatait.

A Szelidi- tónál tartott sajtótájékoztatón Font Sándor országgyűlési képviselő bejelentette, hogy közel 74 kilométernyi útszakaszt érint a gigantikus beruházás.

Fotó: Font Sándor Facebook oldala

Mint mondta, A magyar gazdaság folyamatosan javuló állapota – köszönhetően a kormány stratégiailag helyes  gazdaságpolitikájának -, lehetővé teszi az ilyen, és ehhez hasonló nagyságrendű útfelújításokat is, amiből a mi körzetünk sem marad ki.

 

 

Fotó: Font Sándor Facebook oldala

 

Font Sándor országgyűlési képviselő a grandiózus útfelújítások kapcsán kiemelte, hogy három nagy szakaszt lehet elkülöníteni, amelyek fő vonalán zajlanak majd a munkálatok. Rádiónknak adott interjúja során részletezte, pontosan hol várható az útfelújítás.

Az érintett szakaszok a következők:

a Foktő-Uszód-Dunaszentbenedek-Géderlak-Ordas-Dunapataj-Szelidi-tó-Újtelek-Szakmár-Halom-Homokmégy-Drágszél-Miske “kör”, ami Miskén túl az 51-es útig tart; Szakmár-Negyvenszállás-Kalocsa(belterületen az 51-es útig); Homokmégy-Alsómégy; Csornapusztai bekötő út a Kalocsa-Kiskőrös útig; szintén Kalocsa-Kiskőrös úton az öregcsertői bekötő út (Öregcsertő belterület is); és szintén a Kalocsa-Kiskőrös út a miskei elágazástól Kalocsa belterület 51-es útig.

 

Fotó: Font Sándor Facebook oldala


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

8 − három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST