Gőzerővel veti bele magát a kerékpárútépítésbe Császártöltés

Írta ekkor 2023-01-27

Amint arról a KORONAfm100 is beszámolt tavaly novemberben ünnepélyes keretek között átadták Császártöltésen a megújult községházát.

Az esemény során már a jövővel kapcsolatos tervek is felmerültek, amit évértékelőjében csak megerősíteni tudott a település vezetője, ennek függvényében kijelenthetjük, hogy egy visszafogottabb esztendő elébe néznek.

A sváb falu polgármestere Takácsné Stalter Judit elárulta annak ellenére, hogy szerényebbnek ígérkezik 2023 bizakodóak a kerékpárút építésekkel kapcsolatban, hiszen a tervek már a fiókban egyrészt a Császártöltést Hajóssal összekötő szakasszal kapcsolatban másrészt a Kecelre vezető bicikliutat illetően.

Ha minden az elképzelések szerint alakul mindkét projekt végére pont kerülhet idén.

 

Takácsné Stalter Judit Császártöltés polgármestere összegezte, hogy milyen nagy feladatok várnak a településre idén.

A sváb falu régóta dédelgetett álma, hogy felújíthassa a rossz állapotban lévő Petőfi utcai játszóteret és a járdák burkolatát korszerűsítse.

A község vezetője elmondta mindezeket szeretnék megvalósítani, amennyiben lesz rá pályázati lehetőség, az áthúzódó projektek közül pedig a vízelvezetést fogják megoldani.

Mindemellett polgármesterasszony 2023-as útravalóját is megfogalmazta reménykedve abban, hogy egy békés, boldog esztendő vár rájuk.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

12 − hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...