Gyerekeket veszélyeztettek a vandálok – szerinted mikor ELÉG?!

Írta ekkor 2018-10-10

KAPJUK EL ŐKET! Neked van rá egy 500-asod? Nyomravezetői díjra gyűjtünk…

Megelégeltük a köztéri randalírozást (ami gyakorlatilag mindennapos Kalocsa egyes gócpontjaiban), mert a vandálok a múlt hétvégén átléptek egy határt: széttört sörösüveg szilánkjaival módszeresen beszórták a Kubikus Park játszóterének egyik csúszdáját és annak környékét:

Mi lett volna, ha a Te gyereked csúszik le rajta, mivel gyanútlanul odaengedted? Milyen sérüléseket okozhatott volna? Ha combi verőeret kap el, egy kicsi el is vérzik a helyszínen…

EZ MÁR NEM JÁTÉK! Neked mikor ELÉG, Kalocsa?! Szerintünk MOST!

A KORONAcaféban elszántuk magunkat, hogy szokatlan dologra hirdetünk gyűjtést: nyomravezetői díjra! Lévén egy biztonsági őr éjszakai bére, vagy plusz egy térfigyelő kamera (most is van egy, de a rongált területet pont nem rögzíti ) sokba kerülne, úgy gondoltuk, MOTIVÁCIÓ kell, hogy jelentkezzenek olyanok, akiknek bármiféle információjuk van az elkövetőről / elkövetőkről!

Eddig sokan figyeltek fel a hívó szavunkra: hallgatóinktól azt kértük, hogy legalább egy cappuccino árával, mondjuk 500 forinttal járuljanak hozzá a nyomravezetői díjhoz, amit – a lakossági adakozás közvetítőjeként – oda fogunk adni annak a személynek, akinek köszönhetően a Kalocsai Rendőrkapitányság (ügyeleti szám: (78) 566 500) fülön csípi a tettest / tetteseket.

Eddig

71.700

forint jött össze!

Amennyiben nyomravezető nélkül lesz meg a tettes, persze jótékony célra – a játszótér karbantartására, vagy fejlesztésére – fordítjuk a pénzt!

TE is beszállsz? A gyűjtés és átadás törvény adta szabályainak megfelelően csak készpénzben tudsz adakozni: kérjük, hogy a tetszőleges hozzájárulásod összegét személyesen add le címünkön: Kalocsa, Negyvennyolcasok tere 2. fsz. 2. További információ: (78) 567 662.

Képtalálat a következőre: „köszönet gif”

*FRISSÍTÉS* – az ügyet kirobbantó Bolvári Ferdinánd önkormányzati képviselő, ígéretéhez híven, megtette a feljelentést az ügyben a Kalocsai Rendőrkapitányságon!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 − 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...