Gyermeknapi kavalkáddal tárta ki kapuit a géderlaki bölcsőde

Írta ekkor 2021-05-31

Színes programmal vonzott népes gyermek- és felnőttsereget udvarára a Géderlakon a Noel Ház Családi Bölcsőde.

A Magyar Pünkösdi Egyház fenntartásában 2019 vége óta működő bölcsőde népszerűsége és fejlődése töretlen, ennek lehettek szemtanúi a múlt péntek délutáni programra látogató kicsik és nagyok.

Mint azt Sántha Csilla, a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat szakmai vezetője a KORONAfm100-nak elmondta, a pandémiás helyzet gátolta, hogy az utóbbi bő egy évben hasonló eseményekre invitálják a falu közösségét, a jövőben azonban havi rendszerességgel szeretnének nyílt napokat rendezni.

Kiemelte, hogy az általuk ingyenesen biztosított bölcsődei ellátás igény esetén új csoport indításával bővíthető, valamint szólt a gyermeknapi program kínálatáról is.

 

 

 

Sántha Csilla, a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat szakmai vezetője a Pünkösdi Egyház által működtetett géderlaki bölcsőde gyermeknapja nyomán hangsúlyozta, hogy szakképzett segítők várják a gondjaikra bízott apróságokat.

Ezt tükrözi, hogy a péntek délutáni eseményen is olyan vendégek közreműködtek, akik nem csak szórakoztatták, de életmód, érzékenyítés, egészségtudatosság terén is értéket közvetítettek a vendégek felé.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 × 5 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST