Csíplek Kalocsa: Paprika pikniken koncertezik a Halott pénz

Írta ekkor 2021-08-25

Szeptember második hétvégéjén egy három napos,  közel 40 milliós forrásból megrendezett, nagyszabású piknik várja a közönséget, amelyet a reptéren és az Érsekkertben tartanak majd.

Erről dr. Filvig Géza polgármester számolt be a képviselőt-testület szerda délutáni ülésén. Mint elmondta, a pandémiás helyzet nyomán másképp tervezték Kalocsa legnagyobb őszi népünnepélyét. Hagyományos értelemben nem lesz ugyanis Paprikafesztivál és Paprikás ételek főzőversenye, lesz azonban egy nagyszabású piknik, amelyen fellép majd a korábbról fesztiválra ígért Halott pénz együttes.

A rendezvényszervezési sajátosságok nyomán a koncertet az Érsekkert helyett a reptéren szeretnék megtartani (ahová a program idején buszos transzfert biztosítanak majd) a Halott pénz bulija és annak látogatása védettségi igazolványhoz kötött. Emellett különböző színpadi programok két helyszínen lesznek a parkban is.

Az Érsekkert olyan családias főzőversenynek ad majd teret, amelyen főképp helyi közösségeket szólítanak meg.

A cél, hogy a jövőben egy nagyszabású fesztivál lehessen a Paprikafesztivál, ezért is mondják, hogy most egy piknikre készülnek. Jelenleg szakhatóságok engedélyére vár az idénre tervezett program – hangzott az ülésen, amelyen a program szervezését a testület megszavazta.

A program neve: Csíplek Kalocsa – Paprikapiknik!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST