Hagyománnyá válhat az uszódi ételek főzése a farsangi időszakban

Írta ekkor 2021-03-11

Amint arról már korábban beszámoltunk, az Uszódi Ételek Napja rendezvény sikerén felbuzdulva a település úgy döntött, hogy a járványhelyzet ellenére igyekszik fellendíteni a közösségi életet.

Ennek okán a farsangra hangolva, online formában szervezték meg a Főzzünk, Együnk Uszódi Ételeket fantázianevet viselő eseménysorozatot februárban.

Bedi Gyula polgármester örömmel számolt be a gasztronómiai kezdeményezésről, amely a helyi lakosság mellett azokat az uszódiakat is megmozgatta, akik már nem a településen élnek.

 

 

Bedi Gyula, Uszód polgármestere rádiónknak elárulta, honnan származik a gasztroesemény ötlete.

 

 

Mint mondta, sikerére felbuzdulva azt is el tudja képzelni, hogy hagyománnyá válik a farsangi főzés, bár remélhetőleg a jövőben már nem online formában.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz − 12 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...