Hagyománnyá válhat az uszódi ételek főzése a farsangi időszakban
Írta Greksa Zsófiaekkor 2021-03-11
Amint arról már korábban beszámoltunk, az Uszódi Ételek Napja rendezvény sikerén felbuzdulva a település úgy döntött, hogy a járványhelyzet ellenére igyekszik fellendíteni a közösségi életet.
Ennek okán a farsangra hangolva, online formában szervezték meg a Főzzünk, Együnk Uszódi Ételeket fantázianevet viselő eseménysorozatot februárban.
Bedi Gyula polgármester örömmel számolt be a gasztronómiai kezdeményezésről, amely a helyi lakosság mellett azokat az uszódiakat is megmozgatta, akik már nem a településen élnek.
Bedi Gyula, Uszód polgármestere rádiónknak elárulta, honnan származik a gasztroesemény ötlete.
Mint mondta, sikerére felbuzdulva azt is el tudja képzelni, hogy hagyománnyá válik a farsangi főzés, bár remélhetőleg a jövőben már nem online formában.