Hamarosan zárul a „kis- és nagykereskedelmi ágazatok munkaerőigényeinek és készségigényeinek előrejelzése” c. projekt

Írta ekkor 2022-02-19

2020. szeptember elsejétől indultak el „A kis- és nagykereskedelmi ágazatok munkaerőigényeinek és készségigényeinek előrejelzése” című pályázatok, melyek elsődlegesen a Dél-Alföldi régiót célozták.

A projektek során egy különleges program került megvalósításra: kifejezetten erre a célra létrehozott portál segítségével az álláskeresők, illetve a munkavállalók felmérhetik, hogy milyen készségekkel rendelkeznek és milyen további készségekre lenne szükségük egy kívánt munkakör betöltésére.

Ezzel párhuzamosan a munkaadók számára is tervezhetőbbé válnak a humánerőforrással kapcsolatos fejlesztési igények, továbbá a felület lehetőséget teremt a meghirdetésre kerülő pozíciók azonnali betöltésére, hiszen a portál összeveti az önéletrajzokat és az álláshirdetéseket egymással.

A részletekről Dr. Rohály Vanda projektmenedzser számolt be rádiónknak.

 

fotó: hiros.hu

Dr. Rohály Vanda projektmenedzser „A kis- és nagykereskedelmi ágazatok munkaerőigényeinek és készségigényeinek előrejelzése” című pályázatok kapcsán elmondta, mely fő területeket érintette a program, melynek Kalocsa is szerves része volt.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

12 + 19 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...