Három bűnözőt fogtak el Sükösdön egy hét alatt

Írta ekkor 2021-01-28

Egy 17 éves helyi fiú január 21-én este, bemászott egy családi ház udvarára, betörte a bejárati ajtót, majd a kezében egy farúddal rátámadt az ott élő férfira.

Ököllel ütötte meg a házigazdát, aki ettől elesett, majd ráült a mellkasára és nyugtatót, pénzt valamint telefont követelt tőle.A férfi egy doboz nyugtatót adott oda a rablónak, aki ezek után még eltette a telefonját is, majd elmenekült a házból.

A rendőrök még aznap éjjel elfogták. Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult ellene nyomozás.

A rendőrség 2 órán belül elfogta azt a férfit is, aki egy sükösdi ház kamrájának ajtaját feltörve dohányt és élelmiszert lopott.

Kiderült, hogy a férfi korábban ellopta az ismerőse táskáját is, amikor együtt italoztak karácsony előtt. A táskában volt az ismerőse pénze és iratai.

A tolvaj ellen lopás miatt indult eljárás.

Egy másik sükösdi férfi “herbál” és “kristály” fantázianevű pszichoaktív port árult gyerekeknek és felnőtteknek is.

A férfi az autójával megpróbált elszökni a rendőrök elől, többszöri felszólítás ellenére sem állt meg. A díler ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer birtoklás miatt indítottak nyomozást.

Az ügyészség javasolta mindhárom férfi letartóztatását, mivel fennáll a bűnismétlés veszélye. A bíróság mindegyik férfi esetében elrendelte a letartóztatást – írja közleményében a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

nyolc − 8 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST