Házasodna a gazdasszony a KORONAcaféban!

Írta ekkor 2020-06-16

Idén júniusban útjára indult a nagysikerű reality show a Házasodna a gazda 3. évada az RTL klubon. Jelenleg zajlik a jelentkezés időszaka. Mindenestre a bemutatkozó részből sokat megtudhattál 2020 gazdáiról és gazdasszonyairól. Egy régióbeli hölgy is jelentkezett a párkereső műsorba Vidók Erzsébet – Böbe asszony személyében, aki Dunaszentbenedeken családi gazdaságukban, tehenészetükben dolgozik. 🐮🐄

A koránkelők táborát erősíti, hiszen mindig van mit tenni legyen szó a fejésről, etetésről vagy éppen az inszeminálásról. A szóban forgó fiatal lány elfogadta meghívásunkat reggeli műsorunkba a KORONAcaféba, ahol mesélt arról hogyan fonódott össze az élete a mezőgazdasággal és persze arról is szót ejtett, hogy honnan jött az ötlet hogy részt vegyen a műsorban. Böbe nem jött üres kézzel még egy sajttállal is meglepte a stábot. (Katának, Iminek és Korsinak is nagyon ízlett!)

 

A Házasodna a gazda harmadik évadának dunaszentbenedeki jelentkezője Vidók Erzsébet, arról is beszélt a KORONAcaféban, hogy milyen típusú férfi a zsánere, hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletet a kőkemény mezőgazdasági munkákkal.  Továbbá Böbe gazdasszonytól megtudtuk, hogy mikor tűzik műsorra a várva-várt reality showt.

Ha úgy érzed, te vagy az a férfi, aki meg tudná hódítani Böbe szívét, akkor ne habozz, jelentkezz az rtl.hu/gazda/bobe oldalon, vagy írd meg Böbe nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

19 − hat =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST