Hetven gyermek arcára csalunk mosolyt karácsonykor

Írta ekkor 2018-12-18

Az elmúlt hétvégén hivatalosan is véget ért, a negyedik adventi vasárnapon pedig le is zárul Kalocsán a „Mosolygömb-turné”, illetve az a jótékonysági gyűjtőakció, amelyet ez támogatott.

Önkormányzati kezdeményezésre indult néhány éve útjára a hagyomány, hogy a karácsonyvárás időszakában egy vándorurna járja a várost, amelynek állomásait a KORONAfm100 közreműködésével szervezik.

A cél az, hogy a „Csaljunk mosolyt gyermekeink arcára”, rászoruló gyerekeket javára szervezett akció keretében minél több pénzadományt gyűjtsenek, amelyből kizárólag játékokkal lepik meg nélkülöző helyi családok apróságait.

Az átadóünnepségen csaknem 470 ezer forint értékben találnak gazdára ajándékok – ilyen szép eredménnyel zárult ugyanis az idei gyűjtés, tudtuk meg annak ötletgazdájától, Madainé Szilágyi Anitától.

Madainé Szilágyi Anita, a kalocsai „Csaljunk mosolyt gyermekeink arcára” akció főszervezője azt is elárulta, hogy jelenleg folyik a meglepetések beszerzése.

Hangsúlyozta továbbá, hogy a hivatalban rengetegen járultak hozzá önkéntes munkájukkal az idén is a jótékony megmozdulás sikeréhez.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

5 × 4 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...