Hidegzuhanyként érte a KFC-t alapemberei távozása

Írta ekkor 2021-07-28

Mint arról a KORONAfm100-on már beszámoltunk, a megyei I. osztályú Kalocsai FC a múlt héten megkezdte a felkészülést és már túl is vannak egy edzőmérkőzésen. A Baja  másodosztályú csapata ellen 3:2-re nyert a KFC, a gólokból pedig frissen igazolt játékosok is kivették a részüket. Azonban aki ott volt a meccsen, láthatta, hogy több alapember is hiányzik a keretből.

Ahogy Kohány Balázstól megtudtunk, több játékos távozása már az előző szezon végén biztos volt, és fel is készültek az eligazolni készülő, vagy épp sérülés miatt távozó labdarúgók pótlására. Azonban – hogy az edzőt idézzük – “hidegzuhanyként érte a klubot további két ( inkább három) játékos távozása. Kohány kiemelte, maximálisan megérti a távozók indokait, és szerencse, hogy az utolsó pillanatban az ő helyükre is sikerült játékosokat hozni Kalocsára.

Távozók

Ahogy a KFC trénere rádiónknak beszámolt a távozókról, úgy nagy örömmel mesélt arról is, hogy az érkező játékosok által csapatunk fiatalodott, és így, hogy fiatalodott, bizony újabb lehetőségek nyílnak meg csapatunk előtt, ha a távolabbi jövőbe tekintünk.

Az egyik érkező, Kerekes Krisztián

A mieink szombaton újabb edzőmeccsel készülnek a jövőheti, Ráckeve elleni Magyar Kupa mérkőzésre.

Fotók: Kalocsai Futball Club – facebook

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

17 − 6 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST